verbouw

Voor al het nodige werk in de verbouw kan jij terecht bij aannemersbedrijf Ketler. Wil je jouw woning opfrissen zonder al te grote ingrepen en zonder te verhuizen? Dan is een verbouwing een goede optie. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van jouw oude badkamer. Zowel het sanitair als de betegeling verzorgen wij voor jou. Jij kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de badkamer op een volledig nieuwe locatie in jouw huis te laten plaatsen. Alles is mogelijk!

Meer licht en ruimte door een dakkapel

Wil jij meer licht en ruimte? Dan kan jij bijvoorbeeld een dakkapel laten plaatsen. Ook daarvoor kan jij bij aannemersbedrijf Ketler terecht. Is de keuken niet meer modern of biedt het simpelweg niet de kookgemakken die jij zou mogen verwachten? Dan kan jij via aannemersbedrijf Ketler een nieuwe keuken laten plaatsen. Dit betekent dat we de hele keuken voor onze rekening nemen, inclusief de wanden, vloeren en installaties.

Verder kan jij bij aannemersbedrijf Ketler terecht voor nieuwe kozijnen en deuren, trappen, veranderingen aan wanden, plafonds, vloeren en nog meer.

Klantvriendelijke reconstructie

Het verbouwen gebeurt op het moment dat jij nog altijd woonachtig bent in jouw woning. Daarom zorgen we er altijd voor dat het verbouwen gebeurt op een manier die maakt dat jij er zo weinig mogelijk last van ondervindt. Door de jarenlange ervaring van aannemersbedrijf Ketler kan jij ervan uitgaan dat jij in ieder geval minimale overlast zult ervaren.