Renovatie

Voor de grotere verbouwingen aan jouw huis waarbij het hele huis eventueel onder handen wordt genomen kan jij terecht bij aannemersbedrijf Ketler. Voor renovaties op deze schaal komt er veel expertise bij kijken en door de ervaring en kennis van aannemersbedrijf Ketler kan jij rekenen op vakwerk. Het belangrijkste bij een renovatie is het vooronderzoek. Het sloopwerk wat vooraf gaat aan de reconstructie betekent dat we goed moeten weten wat we wel en niet kunnen weghalen. Indien nodig hebben we overleg met een constructeur, zodat we altijd veilig werken en zorgen dat sloop en het opnieuw opbouwen gebeurt conform constructieve regelgeving. In dat opzicht gaan we elke uitdaging aan om een renovatie zo volledig mogelijk naar de wensen van de klant te realiseren.

Na de regen van de sloop het zonnige eindresultaat

Jouw huis zal in eerste instantie een ravage lijken als de sloopwerkzaamheden beginnen. Maar na regen komt zonneschijn en het mooie aan elke renovatie is telkens om iets moois uit de ravage tevoorschijn te toveren. Op het moment dat de renovatie wordt afgewerkt naar aanleiding van de wensen van jou als klant weet jij waarvoor je het hebt gedaan. Gebruikmakend van nieuwe of ambachtelijke materialen doen we ons uiterste best om het gewenste eindresultaat te realiseren. Zodra het werk is gedaan en de ravage van de sloop is vervangen door een afgewerkt eindproduct zal het zijn alsof jij in een nieuw huis woont.

Begeleiden in het bouwproces

De totale oppervlakte van het woongedeelte samen met het bedrijfsgebied is ongeveer 3000 vierkante meter. Er is voldoende gelegenheid om jou nog vele jaren ten dienst te zijn. Dus voor al jouw wensen op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie, renovatie en machinale houtbewerking en herstel aardbevingsschade ben je bij ons van harte welkom. Wij zullen bij aannemersbedrijf Ketler vervolgens alles in het werk stellen om jou zo goed mogelijk te begeleiden in het bouwproces.